Gumus25 zels2929 onda da son 12 ay içindeki kac ay ise toplam brütünüz/ toplam gün sayınız yapiliyor yine gunluk brüt ucretiniz çıkıyor. 112 ile çarpıp 3te 2 sini veriyorlar. Yani amaç hep günlük brüt ücret kac TL onu hesaplamak oluyor
zels2929 ChemistrySK evet internette de öyle yazıyor doğumdan önce 1 sene içinde 90 gün sigortalı olmak gerekiyor diyor acaba 90 gün tamamlansa yine tam para mi alınıyor bilginiz var mi
Gumus25 zels2929 alınır bence sonuçta haketmis oluyorsunuz 90 gün çalışınca. Yine de telefonla fln bilgi alınıyor sanırım 170 miydi numarası hatırladığım kadariyla
Papatya_00 zels2929 ben ise Mart’ta girdim bart sonunda hamile kaldım bende yararlanıyor nuyum doğum parasından
ChemistrySK zels2929 en son yatan maasinizin brüt halinin ⅔ u hesaplanip 112 ile carpiliyor ona göre yatiriliyor benim bildigim
ChemistrySK zels2929 benim.muhadebecim 90 gün tamamlandiginda yeterli oldugunu soyledi bende alel acele hemen baslattim 92 gün vardi sanirim, tam gunune kadar dogmazsa hakedecegim, 32.haftdaa rapoe alip muhasebecime vermem gerekiyormuş
Dudu1988 Benm ocakta başladı sigortam ama ben aralik sonlarında 5 hafta gebe oldgmu ogrendim bende alabiliyormuyum para devletten
Laleozkan_09 Sevo_33 doğum parası almak istiyorsan 37.haftana kadar çalışman lazım Aksi halde yüklü miktarda alamazsın Normal herkesin aldığı ücreti alırsın
Laleozkan_09 Sevo_33 bende 34. Haftamda gitmiştim rapor almak için. Orada doktorun asistanı bana 37.haftadan sonra almamı söyledi yoksa doğum parası alamazsın dedi Bende 37. Haftadan sonra çalışamaz raporu alacağım. 1 haftam kaldı