Kizlar oncelikle herkese iyi gunler insallah hepiniz sag salim kucaginiza alirsiniz miniklerinizi bekleyenlerinde Allah kucagini bos tutmasin insallah🙏🏻 39+2 de öğlen kontrolum vardi bebeğim hareketlerinde hafif azalma vardı cati muayenesi yapildiginda doktorjm 1 parmak aciklik var demisti suyunda gayet iyi demisti ama rahim agzim yumusamisti bugun aksam yarin bekliyorum ben dedi benimde kafamda hep normal dogum vardi hic sezeryan dusunmedim eve geldim hafif sancilarim basladi onemsemedim doktordan geldigim icin cunku ondan onceki gunde vardı doktora gozuktugum icin icim rahatti bi kac saat sonra karnim sertlesmeye tas gibi olmaya basladi doktoruma yazdim sancilarimda cogaldi hemen git dedi ama ben hala rahatim utu yaptim saçımı duzlestirdim felan😂 hastaneye gittim sancilarim ilk once 50 lerde cikti surekli acikligima bakildi 1 cmydi 1 saat sonra sancilarim 100 lerde cikti kisa araliklarla acilmam hala 1 cmydi 10-11 saat sanci cektim sabah doktorum geldi bakti 2 cm olmus dedi daha fazla bekleyemem sezeryana almam lazim dedi doktor 8 de geldi 8.10 da sezeryana hazirlandim hic beklemiyodum cunku kendimi normal doguma hazirlamistim ama normal dogum icin enerjim kalmamisti hic suyumda gelmişti zaten hemen sezeryana alindim kizlar size tek diyebilicegim ameliyat esnasinda spinal igne yapilirken hareket etmeyin cunku gercekten bi ağrısı yok ben ettim 2. Yi yapmak zorunda kaldilar ameliyatim gayet guzel gecti bebegimi kucagima verdikleri an zaten tum cektigim sancilari unuttum 😍 ilk ayaga kalkmada da korkmayin sadece yere bakmayin yeter tabi herkesin bunyesi farkli benim onceki geceden cok bekledigim icin cok agrim oldu yada psikolojik olarak ben oyle hissettim bilmiyorum ama suan yanimda uyuyo dunyanin en guzel hissi olabilir Allahim isteyen herkese nasip etsin🩷🌸