ekim22_ 34 haftalık hamileyim. Son üç gündür ayaktayken sanki idrar kaçıracak gibi bir baskı hissediyorum. Ancak çok tuvalete sıkışık da olmuyorum tuvalete gittiğimde. Anlık bir baskı gelip geçiyor. Benim gibi olanlar var mı normal mi acaba bu haftalarda?
Masalada ekim22_ canım daha çok göreceksin o günleri 26 haftalıkdan beri böyleyim 37’ye girdim hala öyleyim sanki her an bebeğin ayakları oradan çıkacak afedersin yürümeye bile korkuyorum bazen çok normal bu bebek baskı yapıyor diye öyle oluyor sanki idrarım geliyor idrarım çıkacak oradan birden suyum patlayacak ama hiç bir şey olmuyor hepsi baskıdan dolayı böyle onun için ben alıştım artık😂😂😂♥️
ipek-karadag80 ekim22_ 34+2 deyim ve hergun defalarca yaşıyorum son iki haftadır daha da fazla arttı bebek doğum pozisyonu aldığı için sezeryanmi son 25 gün kaldı imsAllah 20 temmuz doğum bakalım erken opmazsa
ekim22_ Yazmelegi_ çok teşekkür ederim çok korktum ilk hissettiğimde herkes aynı durumda galiba idrarım kaçacak gibi oluyor sıkıyorum kendimi. Tuvalete koşuyorum çok sıkışık değilim.
ekim22_ ipek-karadag80 benimde sezeryan canım ama doğum tarihimizi belirlemedi henüz doktorum. Daha önce de yaşadım bu baskıyı ama bir kere oldu geçti bugün geçmeyince çok endişelendim. Aksi gibi doktorumda bayram tatilinde