Papatya_00 https://mutluresim.com/image/nAn6tL Özel burnu gördü ama devlet görmedi ense kalınlık normal sizce down sendromu? Lütfen anlayanlar cevap verebilir mi
Kayaozge Papatya_00 Canım benim korkutma kendini sonuçların gayet temiz down sendromu falan da olsa doktorun söylerdi
senaoz Papatya_00 doktorunuz yorumlasın tabi ki ama nt si gayet düşük, risk de düşük çıkmış anladığım kadarıyla. Nb ye ilişkin bilgi yazılmamış. Kombine riskiniz 10.000 de bir den düşük. Endişe edilecek bir durum yok gibi görünüyor.
Hnd3535 Papatya_00 içiniz rahat etmiyorsa fetal dna nifty testi yaptırmanızı öneririm biraz maliyetli ama %99 doğru sonuc veriyor
eylulmihrasmom Papatya_00 ense kalınlığı 1 çıkmış 3 üstü olunca sıkıntı oluyor düşük risk içiniz rahat olsun kötü olsa doktor söylerdi devletteki cihazlar iyi olmuyor genelde ensesi bile 1 mm burnu çok daha küçüktür ondan belli olmamış olabilir
Papatya_00 Kayaozge aşırı stresliyim doktor göremedi ama ozeldeki bı doktor burun kemigini gördü ense kalınlık normal sonuçta düşük ama bütün kemiği onmli ya çok strese girdim
Kayaozge Papatya_00 Kombine riskinizde düşük eğer o kombine riski yüksek deseydi sorun olurdu Allah’ın izniyle bir şey olmaz içiniz rahat olsun
Zeynebtahir Benim hem riskim coktu hemde bacak boyu kisa kafasi buyuktu, saglikli dogdu bin şukur. Bu testleri aldrma istegin yolsa yaptrmasaydin stres zarar ziyan. Sonraki oglumda yaptrmadim aglamadan mutlu bir hamilelik oldu
Papatya_00 eylulmihrasmom insllah işte şu e lu tarama testini yapdrcam da baklm hakkımda hayrlisi olsun
Kayaozge Papatya_00 Çok iyi anlıyorum seni canım gönlünü ferah tut kafana takıpta hamileliğini kötü geçirme 🌸sağlıkla al kucağına
eylulmihrasmom Papatya_00 ikili temiz olursa üçlüye gerek duymuyorlar genel olarak detaylı yaptırırsınız dediğim gibi daha çok çok minik o yüzden gözükmemiştir kendinizi strese sokmayın
Papatya_00 Asiye66 işte bütün kemigini gormemeleri kfami çok karıştırıyor stres gurur insan ister istemez
Hanifos Merhaba canım okurken seni o kadar iyi anlıyorum ki ilk olrak benimde doktorum ense kalınlıgı normal ama burun kemigi gözükmüyor dedi. O kadar korktuk ki üzerine ikili testte orta riskli geldi. Çok üzüldük ama sonra farkettim ki bu kadar üzülmem bebegimi etkiliyor onu daha cok strese sokuyor. Daha sonraki sürecte kontrolumuzde bebegimizin burun kemigi olusmustu bazen erken muane ya da bakma açısından göremeyebiliyorlar. Sen bebegini ve kendini düşün sadece
Papatya_00 Hanifos öyle yapmaya calisyrum wma insan ister istemez strese giriyr ne gelirse Rabbimden asla aldrma gibi bir şeyim yok ama bu durum ister istemez çok etkiliyor elimde olmuyr kaç doktra gittim hala da gitmek istyrum eşim bu durum hazr belkide ama ben degilm gibi diyrum net öğreneyim erkn mi yoksa ugrasmadilar mı diye düşünmekten deli olcam çünkü normalde yarım saat faln sürmesi gereken yerde 5.10 dk bakıp yolluyrlar