Nurscl06 Kızlar normalde günde bir kaç defa oluyor du doktorum hatta normal dedi ama bugün hemen hemen gün boyu sanki içerde kendini sıkıyormus gibi his var karnım çok fazla taş gibi patlayacak gibi değil ama sert normal mi
Nurkcy Nurscl06 Sık sık oluyor mu günde kaç kere oluyo mesela.. benim çok sık olmaya başlamıştı artık 33 ten itibaren, 34 te doktora gittim alttan muayene etti rahim ağzı kısalığı çıktı erken doğum riskim var diye yatıyorum 1 haftadır. Serumla iğneyle.
Nurscl06 cansaayy bugün oldu ya böyle iki gündür stresliydim sorunlarim vardı bugün böyle olunca korktum
cansaayy Nurscl06 benim sürekli oluyor hatta bazen karnımı yarıp çıkacak falan diyorum parmağımla pıt pıt dokunuyorum hafiften düzeliyor sonra. Kaç kilo sizin bebiş
siyahinciii Yalancı kasılmalar doğuma hazırlıyor kendini bebişler endişelenmeyin doktorunuza gittiğinizde durumdan haberdar edin
Serra1 32+4 üm bende üç gün önce aynı şeyi yaşadım. Doktorumu aradım nst görmekte fayda var dedi. Gittik hemen nst çekildi ama sancı çıkmadı. Vücut sindirim yapamadığı için karında sertlik oluşmuş dedi. Ama yine de doktorunuzla bi görüşün isterseniz.