Fatma_30 Sat göre 19+3ultrasonda 18+2 gözüküyor birde bebek ters duruyormuş böyle durum yaşayan oldumu
Bebiskosuu Fatma_30 bebeğinizin dönmesi için erken zaten bebiş daha küçücük döner durur alanı geniş. Ultrasonda da 1-2 hafta ileri veya geri olması normal kabul ediliyor doktorunuz aksi bi şey demediyse korkulacak bi şey yoktur
Kalbiimde2can Fatma_30 ozamanlar ters durmasi zaten normal canim 37. Kadar dönme zamani var sIkma canini benim bebiste 32de döndü
Tgcmrt48 Fatma_30 32 haftalık ultrasonda belli olduğu günden beri ters oğlum sezeryan ile doğdu zaten mecbur sezeryan olacak 🥰
Nur001 33+4 deyim zaten 34 den sonra dönüyor bebekler genelde dedi doktorum tedirgin olmak için henüz çok erken benim de ters gerçi sezeryan zaten benim ama
Nur001 halme1-z bebişimin kilo alımı biraz yavaşladı 36 da kontrolüm var eğer kilo almazsa beklenmeyecek ama güzel alırsa 31 Temmuz beklenecek 38+6 da alınacak yani
ballikedii Fatma_30 37+6 gece 38 olucam bizimki hala ters her an dönedebilir ama ben zaten sezeryan istiyordum o yüzden sorun değil bizim için
Kalbimmmmm Fatma_30 ben 13haftalıkken makat gelişli dedi anlamadım niye gerek duydu erken değil mi bunun için
Fatma_30 Kalbimmmmm bende anlamadım günde 3litre su iç dedi ben normaldede 3litre şu içiyorum hiç aksatmadan
Sak94 Fatma_30 merhaba benim de ekseriyetle ultorosonda ters denk geliyor doktor sadece biraz kaşık ağrısı yapabilir dedi