21.06.2023 çarşamba günü sabah 7 de suni sancı için yatışım yapıldı 7 buçuktan saat 2 ye kadar sancı aldım ama ne bir sancı hissi nede açılmam olmadı hep 1 cm çıkıyordu meryem ana otuda koymuştuk hastane odasında egzersizlere devam ettim ama olmadı haftamız 40+3 tü kilo ve benim çatımdan dolayı doğumu başlatmak zorunda kalmıştık ama olmadı spinal sezaryene karar verdik çok korktum çok ağladım ama nasip böyleymiş sonunda kavuşmanın olması tek tesellimdi ama gerçekten çok duygusaldı benim için hala aklıma geldikçe gözlerim dolar ve ağlarım çünkü sezaryenden çok korkuyordum. Saat 17.05 te pamuk kızımla kavuştuk o an dünyalara bedeldi Rabbim isteyen kavuşmayı bekleyen herkese nasip etsin herşeyin hayırlısı annelik doğum ne olursa olsun annelik şunu anladım ki bence sezaryen daha cesaret istiyor… Benim için hassas tarafı acaba sezaryene mi yönlendirildim hissi çünkü o kadar saat sancı alıp hiçbir şey hissetmemek normal mi? Sancı ilacı az mı takıldı yada başka bir ilaç mı kafamda böyle düşünceler oluştu ve aklıma geldikçe hala öfkeleniyorum benim gibi sancı alıp bişey hissetmeyen var mı bunu merak ediyorum. Çünkü böyle yapan doktorlar varmış duyduğuma göre..
Sorularınız varsa yanıtlayabilirim 🌸