esmanurs41 neler yapıyorsunuz güzel hamişler hazırlıklar ne durumda eksiğiniz var mı doğum sonrasına hazırlıklar yaptınız mı☺️
zeymur2779 esmanurs41 her şeyimiz hazır sadece bebek yok bizde 37+1 günlüğüz doğumunuz ne zaman acaba
Sukran63 esmanurs41 37+1 deyiz herseyimiz hazir bizimde sertlesme ve toplanma çok sık oluyor ve doktor suyumun fazla olduğunu söyledi endiseliyim biraz insallah selametle kavusuruz hepimiz:)
esmanurs41 Lndakrmn hahaha bende sezaryen istiyorum ama şu 1 haftadır rahatım gitti elim ayağım şişti normal gelmek istese teşekkür edeceğim 😂😂😂
Lndakrmn esmanurs41 ödem şişkinliği sıcaklar yalancı sancılar herşey mevcut bebeğin içerde yeri rahat demek ki gelesi yok normal dogum olmasını çok istiyorum 🫠🫠 sezeryan dogumu kendin mi tercih ettin canım hayırlısı ile kucagımıza almak nasip olsun minik kuşlarımızı 🧿🎈
Babymom22 esmanurs41 özele mi gidiyorsunuz ? Bende sezaryen istiyorum ama gerek duymadıkça yapılmıyor dendi.
esmanurs41 Lndakrmn evet canım normal doğum sürecinden korkuyorum yani düşündükçe daralıyorum ama böyle oldukça da gelirse normal isterim diyorum bakalım nasip 😊
Lndakrmn esmanurs41 Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 çoğu bitti azı kaldı artık bakalım bu sayılı günlerde bizi neler bekliyor ilk dogum olunca başımıza geleceklerden birhaber oluyoruz 🤷♀️😃
Aysenur-2019 37+3 olduk biz karnıma arada kramplar giriyor geceleri uykularım bölünüyor kramptan. yürümek oturmak bile zor geliyor artık bana saglıcakla kucagımıza alalım inşallah 🥰🙏🏻🫶🏻
esmanurs41 Aysenur-2019 amin inşAllah canım ben de uyuyamıyorum ne tarafa dönsem bir süre sonra uyanıyorum aynı pozisyonda kalonca karnım acıyor
esmanurs41 Babymom22 Sanırım doktordan doktora değişiyor ben doktoruma sezaryen istiyorum dedim hiç neden demedi nasıl istersen dedi
Babymom22 esmanurs41 ben doktorumu değiştirdim ona söyleyeceğim kabul eder inşallah sezaryen istiyorum
zeymur2779 esmanurs41 hepmizin rabbim yardımcısı olsun tabiki yazarım bakalım 2.sezeryan nasıl olacak