1996snl Bahçelievler medipol hastanesine geliyorum doç.doktorum fiyatlar normal doğum 12.500 Sezeryan 18.500olmış aşırı yükseliş var çok sinir oldum ya operatör doktor fiyatı da normal 10.000 Sezeryan 16.500olmış asiye uzun doktorum ama başka doktor araştırmasına gireceğim yinede Bahçelievler medipol de operatör doktora giden oluo memnun kalan varmı
Selinakbas 1996snl Valla iyiki de sigorta yaptırmısım diyorum o kadar çok faydası oldu ki; bir kuruş para vermeden hastaneden çıkıp geliyorum
Selinakbas 1996snl Doğum yapmadım yapacağım, ben sigortamı doğum kapsamalı aldım doğuma kadar bütün tedavilerim testlerim hepsi ücretsiz olacak ayrıca ben İzmir’de yapacağım doğumumu sizin başka bir sey galiba sigorta araştırmanızı öneririm, 🌸
1996snl Selinakbas medipol de geldiğim hastanede bu şekilde herşeyi kapsayan sigorta yok canım yoksa hamşle kalmadan önce araştırdım sizin gittiğiniz hastane de varmış ne güzel valla
elifsen 1996snl Anadolu sigorta doğum teminatlı tamamlayıcı sigorta yaptırdım. 2 ay sonra hamile kaldım. Sigortamın bitmesine 1 aydan az kala da doğum olacak. 10 tane muayene ve muayenede istediği tüm tahliller ve doğum bedava. Medipol Bahçelievler derya hanıma gidiyorum. Doğum öncesi yaptırmanız şart sigortayı
1996snl elifsen yaaa ben daha önce araştırdım söylediğiniz gibi sigorta yaptıramadım yok dendi hamşle olunca kapmasadıgını söylediler. Ay keşke bende bilseydim
elifsen 1996snl doğum teminatlı sigorta diye geçiyor. Öyle olunca karışılıyor. Şu an Medicalparkın doğum paketi var ona bakın isterseniz