Ihlamurrengi Sonucum geldi. YÜKSEK RİSK SAPTANMADI diyor. Altta da %11 gibi bişi yazıyor. Cinsiyet nerede yazıyor kızlar?
casper12 Ihlamurrengi genoksta cinsiyet söylemıyorlar. yüzde 11 olan fetal fraksıyon oranı yani yüzde 5 den fazla olması lazım sizin güzel. risk saptanmadıysa sıkıntı yok ztn
Papatyam17 Ihlamurrengi biz panorama diye firmaya yaptırdık bize de cinsiyeti söylemediler direk doktoruma söylemişler biz de doktorunuzdan öğrenmiştik
Yigit_Yagiz_Moms casper12 merhaba benim fetal fraksiyon oranı yüzde 4 diyor testte. Sonucum temiz çıktı. Güvenilir bir oran değil mi yüzde 4?
TugSozTan TR de yasal olarak bu bilgi verilmiyor normalde o yüzden doktorunuz size bilgi veriyor. Yani yazılı olarak cinsiyeti şudur diye yazmıyor size gelen kağıtta
likesah Ihlamurrengi cinsiyet kromozomlarinda anomali var mi diye de bakiliyor testte sonucta yazan xxy xxx ona iliskindir onun karsisinda da risk saptanmadi vb seyler yaziyorsa cocugunuzda herhangi bir cinsiyet anomalisi de yok demek.
77Bebek35 Papatyam17 cınsıyet derken tüp bebek içinmi bahsedıyosunz yoksa varolan bır bebek ıcınmı test yaptırdınız
Hsrt80 Yy kiromozonlari kiz diye benim test yy coktu iki kizim oluyor ikiz gebelik dr soyluyorlar banada gelen kagitta birsey anlamadim