Yenibirannee Son1434 benim 2. Gebeliğim 24+1 haftaligim henuz birsey yapmadim 🤗 bayram dönüşü kismetse hazırlayacağım.
aminehumamoms Son1434 bende daha cinsiyeti belli değil ama herşeyini aldım 24 gibide hazırlıycam çantasını 😍
Son1434 aminehumamoms aslında daha çok erken bunun farkındayım ama ben hiç birsey almadım Allah razı olsun yan komşum herseyini verdi oğlunun bende eksik gedik nedir ne değildir diye yıkayıp ütüledim napaykm hayırlısı olsun bu arada senin de
aminehumamoms Son1434 sağolun teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun , ama bence erken değil sonraki haftalarda ağırlaşıcaz yorulucaz nezaman erken biterse ozaman iyi bide heveste var tabi ilk çocuk olunca 😍🌸
mnli Son1434 ilk gebeliğimde 30 da her şey hazırdı bu gebeliğimde 34+1 oldum hala bitmedi beklediğim kargolar vardı tamamlandı sayılır bayram dönüşü halledeceğim hastahane çantamı
Son1434 nino033 canım ben kıyafet almadım doğru dürüst bana komşum verdi hepsini bende yıkayıp ütüledim mecbur kirli durmasın ne var ne yok görüp eksiklerimi gidermek için
Son1434 adatuna hayırlısı olsun inşallah evet evet daha bencede erken ben biraz mecburluktan yıkadım ütüledim