Englishteacher Kızlar bu indirimde medela biberon alıcaktım ama okadar çok olumsuz yorum var ki vazgetim biraz daha araştırayım diye. Avent göğüs pompa setimin içinde küçük bi avent biberon var o yüzden avent almıyım diyorum. Acaba dr browns mu alsam? Yoksa zaten bitane biberon var ihtiyaç olursa onu kullanırım ilerde duruma göre bi biberon mu alırım?? Ay napsam bilemedim 🤦🏻♀️ Medela kullanan yada çevresinde gören vs var mı acaba anne göğsüne en yakın biberonmuş ve bunu kullanan bebekler anne göğsünü bırakmıyormuş hatta bu biberon sayesinde anne göğsünü alan bebekler bile varmış ama alışması vs zor diyolar 🤷🏻♀️ Avent de akıtma yapıyormuş bu konuda şikayet çok . Biberon ve emzik kaldı bi almadığımız ne zormuş ya bin tane seçenek var 🙍🏻♀️
Ysn Englishteacher ama pişman oldum çünkü okuduğum kadarıyla biberonla bisey vermeyin kadeh ile verin diyo uzmanlar aldım ama sanırım kullanmicam😁
Englishteacher Ysn ay ne bileyim ya her kafadan ayrı ses çıkıyor ben şaşırdım artık 🤷🏻♀️ Allah kullanmayı nasip ettirmesin de alayım da bulunsun da istiyorum ama medela hakkında bişeyler duysam karar vericem 🤔