Yesimmm93 Kızlar şimdi doktordan çıktım çocuğun kalp atışlarını beğenmedi doktor çarpıntısı var bu durumu sevmeyiz dedi 3,4 saat sonra tekrar nst. Çağırdı bu durumu yaşayan var mı
Yesimmm93 tubiii11 160 dedi sanırm nst kağıdını bana vermedıler o anın heyecanından da tam olarak unuttum sanırım
Azeriqizi Bendede oldu o haftalarda canim 5 6bardak su icirip yeniden saldilar nste bisey cikmadii.hemsireye sormustum yavas tehlikeli hizli olmasi o kadar sorun degil kendin heyecanlisin dedi sakinles dedi.saglikla gelsin bebisin ben artik dogum yaptim
Yesimmm93 Azeriqizi ya geçende begenmedı çok düşük çıktı şimdi de yüksek çıktı sancılarımda oluyor ara ara korkmaya başladım 😞
tubiii11 Yesimmm93 nst de iken 140-150 arası çıkıyordu benim de 160 ise çok yüksek değil 3 kere nstye girdim hep bu civarlarda idi doktorum birsey demedi
Kalbiimde2can Yesimmm93 benim bebisin kalbi nerdeyse 180lere cikiyor doktorum sorun görmedi bizim kalp atisimizla onlarinki bir degil gayet yolunda hersey dedi biraz fazla hareketli dedi😅
Yesimmm93 tubiii11 inş hersey yolundadır ya kasılmalar içimde geçen hafta çiger geliştirici oldum adalat kullanıyorum çöl küçük bebiş daha 😞
Yesimmm93 Kalbiimde2can Allah Allah benim doktor niye öyle dedi o zaman ya inş hersey yolundadır bende de ,1 saat sonra falan tekrar gidicem nst çekilmeye bakalım 😊
Kalbiimde2can Yesimmm93 bilmiyorum ki canim benim ilk oglanin kalbide öyle atardi arada cok sükür hic bir sorunu yok saglicakla geldi.. simdiki bebiste öyle🤭 bi gidince bak bakalim belki bu sefer daha sakin olur 😍
Yesimmm93 Kalbiimde2can bizim ki 180lerde çıkmış diğerinde canım şimdi 160larda çıktı doktor şuan daha iyi bol bol dinlen sıvı tüket stresten uzak dur pazartesi tekrar nst ye gel dedi
Kalbiimde2can Yesimmm93 allah allah bendede öyle cikiyor hep doktorum bisey demedi sali yine gidicem bakalim bi sorcam yine
Kalbiimde2can Yesimmm93 insallahh hepimizinki güzel ciksin canimm benimde suyum fazlaydi o yüzden simdi her hafta kontrolle gitmem gerek o yüzden bisey demediler hic kalp atisiyla ilgili aksine normal demisti en son ben bi diyim arkadasin doktoru böyle demis diye bakalim ne dicek haber ederim sana🤭