UmutveAnnesii Kızlar p.tesi günü doğum yapcam kısmetse bugun gidip kirpik lifting yaptıryım diyorum kullanışlı mı memnun kaldınız mı dökülme oldu mu
dilay_06 UmutveAnnesii doktoruma 2 gün önce sordum yaptırabilir miyim diye 36+4 tüm içinde kimyasal var yaptırma dedi ben de doğum sonrasını bekliyorum
Merve171214 UmutveAnnesii Hamileyken doktorum izin vermemişti doğumdan sonra yaptırdım ben memnun kaldım uzun zamandır da kullanıyordum hiç bu zamana kadar dökülme vs olmadı
Meiss UmutveAnnesii ben etkisi gecince devamlı yaptırıyorum bugune kadar bir sorun yasamadım.dokulme hic olmadı.tabi gebelikte suan ara verdim ama sonrasınds yine devam edecegim
Emelcmn UmutveAnnesii güzellik salonu sahibiyim bir çok gebe müşterime yaptım hatta öyle doğuma gittiler. Ama tabi karar senin 😍 kirpikleri dökmez aksine içindeki keratin ile beslenir
UmutveAnnesii Tubaakin ben soramadım doktoruma canım daha sormaya vaktim de kalmadı 🥹son anda karar verdim 😏
UmutveAnnesii Emelcmn evettt bende doğuma öyle gitmek istiyordum ama doktoruma soramadım o yüzden yaptırmaktan vazgeçtim 😢