pelinacar01 Arkadaşlar bebeğim sık sık toparlanıyor karnım sertleşiriyor eskisi gibide aşırı hareketli değil sonlara doğru gelindiği için mi böyle oluyor
Gkee pelinacar01 galiba evet bende 35 haftaligim benimkide cok geriliyor az hareket ediyor genelde geceleri hareketli
dilay_06 pelinacar01 ben de 36+6 oldum benimki de pek hareket etmiyor bayağı da bir çikolata yedim ama anca pozisyon değiştirirken hissediyorum bir de hıçkırık tuttuğunda sabah ayak darbesi ile uyandırdı ama şu an tık yok mesela
nurbanu-y pelinacar01 37 deyim bende hareketlerinde pek azalma olmadı ama benimki de toplanıyor bazen karnım çok sertleşiyor bugün kontrolüm vardı anormal bir durum görmedi doktorum
pelinacar01 Dün doktora gittim normal dedi rahim kasılıyor dedi hareketleri var bebeğin ama sık sık toplanıyor bende doğuma hazırlanıyor diye duymuştum
Sukran63 pelinacar01 benimde bazen az bazen normal oluyor hareketleri ve çok sag tarafa toplanip sertlesiyor her gecen gün daha fazla oluyor sertlesmeler nstde sancım falanda çıkmıyor dün doktora gittigimde suyun fazla olduğunu söyledi inşallah sorun olmaz ya çok kafama takıldı
pelinacar01 Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi hamilelik mi zor bebek doğduktan sonra mı bilmiyorum ama hamilelikte insan çok tedirgin oluyor aklına bin türlü şey geliyor