Mucize_4207 Roses44 geçmiş olsun cnm dikkat et niye oluyomuski bişey dedilermi nefes sıkıntısina ben iyyim cnm mantardan dolayi yanma var bende de
Roses44 Mucize_4207 Canım başka yazacak yer bulamadım burdan yazdım doğum yapmışsın hayırlı uğurlu olsun.Nasil geçti doğumun bebiş nasıl bende yarın gireceğim doğuma da biraz korku var sezeryanmi vajinal doğummu yaptın
Zelihaa1409 Beyzaslannn Benim doktorum iki saatlik yola ble izin vermyo detaylı ultrasona gircem bulunduğum şehirde perinatoloji yok mecbr gtcem bikerelik,uzun yol bence hc iyi olmaz riske atmis olunur.Kaç haftaliksn
1melekannesi3858 Zelihaa1409 ne alaka be benim oturduğum yerden sehir hastanesi 2 saat zaten 3 güne bi gidiyorum sen doktorlara bakma birazda abartıyorlar ama yinede ben karışmam ben yapıyorum diye sen yapma sonra sebep olmak istemem
Zelihaa1409 1melekannesi3858 Aynen doktordan doktora degsyo galba benimki en ufak bi risk bile almiyo serklajta önlem amaçlı yapıldı belli bi düşüşte yok ama öyle dyo mecbr hastane için gtcem zaten
1melekannesi3858 Zelihaa1409 valla kuzu hayırlısı olsun inslalah serklaj o kadar da korkulacak bisey yokmus aha ben 36 +1 haftaligim gayet iyi dikişler de Bi problem.yok
Zelihaa1409 1melekannesi3858 Ben daha 20 yim canım tam neolcagi belli degl benm rahim kalp şeklinde baya dar oyzden de riskliyim özellikle erken doğum riskim yüksek
1melekannesi3858 Zelihaa1409 Allah yardımcın olsun canım bende artık yavaş yavaş çok da olmasa da agri hissetmeye başladım.alt tarafta ya rahim ağzı kisladi eğer öyle işte zaten doğuma alırlar yüzde yüz
Zelihaa1409 1melekannesi3858 sağol canm sağlıkla doğarlar inşallah senin zaman yaklaşmış normaldr agrilar
Beyzaslannn Kızlarrr 8 saatlik yol gittim geldim hiçbişey olmadı Allaha sükür ve sürwkli aktifim oğlum var