Eveet bende doğurdum 1 hafta önce. Anca fırsat buldum ve yazabiliyorum şuan. Geçen hafta pazartesi günü nişanım gelmişti perşembe günü de suyum geldi sabah sancıyla uyandım ve kalktık anadolu yakasındaki evimizden avrupa yakasındaki hastaneme gittik. Önce tuşe yani vajinal muayene yapıldı. 1 parmak açıklığım vardı daha sonra nstye alındı sancılarım çıktı zaten yatışımda direk yapıldı suyum geldiği için. 1 saat sonra 3 cm olmuştu artık sancılarım daha da sıklaşmıştı saat 3 falandı 7 cm oldu 1 saat sonrada 4 te tam açık oldum ama bebek inmedi ters duruyordu yani sırt üstü olması gerekirken benim zibidi oğlum yüz üstü gelmeyi tercih etti saat 17:00 de doğumhaneye alındım ve 17:13te bebişim kucağımdaydı. 12 saat falan sancı çektim ama doğumdan sonra dedim ki değermiş bu bebişe. Çok farklı duygular yaşadım çok tuhaftı garipti ama güzeldi her şey. Burdan öncelikle eşime çok teşekkür ederim gebeliğimin en başından beri her konuda destek oldu yardımcı oldu her anımda vardı. Sonra canım oğluma çok teşekkür ederim gebeliğimin en başından beri beni asla üzmedi yormadı normal hayatıma hep devam ettim hamile değilmişcesine gezdim tozdum eğlendim. Sonra canım doktoruma ve ebemize çok teşekkür ederim sabırla sevgiyle hep modumu yüksek tuttular çok yardımcı oldular doğumum çok eğlenceli oldu onlar sayesinde. Harika bir gebelik harika bir doğum yaşadım. Rabbim hepinize nasip etsin ❤️