Deletedmom_110 4mevsim_1anne Aspirin ve sarı güçle çıkartılabilir beyazsa eğer çamaşır suyu ile olabilir Bir de özel olarak leke çıkartıcı ilaçlar var onlar olabilir
Ozoooo 4mevsim_1anne ben sıcak suda kaynatıyorum biraz bekletip makinaya atıyorum çıkıyor Arap sabunu döküyorum
Dudu1988 4mevsim_1anne dilan polat leke cikaricisina başladım mucize dieblrlm bacı her lekeyi skiyrm makinaya atiom mis gibi
ardengunes 4mevsim_1anne glint diye bi temizlik ürünü var kesinlikle almalısınız yağlar için pas lekeleri kreçleri mükemmel temizliyo kıyafetlerle halıda koltukta mükemmel iş cikartiyo bitkisel olduğu için renk agartmada yapmiyo tavsiye ederim
Dudu1988 4mevsim_1anne 100 TL aldım bacım dolap molap çamaşır ne varsa bayildimm trendyolda aliom.dilan polat zaten paylasio sk sk
birannis_ 4mevsim_1anne ben Farmasi leke çıkarı kullanıyorum sıcak suya 1 ölçek koyup biraz bekletiyorum yada makinanın deterjan gözüne deterjan ile 1 ölçek makinaya döküp öyle kullanıyorum bir tane leke kalmıyor çok memnunum
dilay_06 4mevsim_1anne bizim puset örtüsü sarı lekeliydi asprin leke çıkarıcı sprey ve baby me ürünlerini kullandım çıktı 28 dakikalık yıkamada