Tugbacolak Filiz1973 agustos bası dofum yapıcam bende hep ınce alt ust takım yada ınce tulunlar tercıh ettım askılı zıbın ustune onları gıydırmeyı dusunuyorum sıcakda olsa yenıdogan ıcın tek zıbın veya kısakol uygun oldugunu dusunmuyorum
Edolili Filiz1973 33+2 yiz 39 da sezaryen olacağım, ikinci doğumum. Bebekler yetişkinlerden 1 kat fazla giydirilir o yüzden kısakol tercih etmedim, temmuz ağustos da olsa. İnce uzun tulum ve alt üst takımlar tercih ettim
Gkee Filiz1973 ben hep uzun kollu aldım zıbınları askılp ve kısa kollu sıcak olsa bile yeni doğacaklar sonucta üsürler
Pemberuya Filiz1973 sıfır kol zıbınlar aldım ama işte tulum vs uzun ince aldım battaniyeleri de ince genelde penye tarzı
Duyulurum Tugbacolak hep ınce alt ust takım yada ınce tulunlar tercıh ettım askılı zıbın ustune onları gıydırmeyı dusunuyorum sıcakda olsa yenıdogan ıcın tek zıbın veya kısakol uygun oldugunu dusunmuyorum Ben de aynı şeyi düşünüyorum. İlk bebeğim de Ağustos ortası doğdu hiç kısa giymedi. Bu defa temmuzda doğacağı için belki 1 aydan sonra giyer diye iki tulum aldım kısa. Bir de bol bol muslin örtü. Yazın çok lazım oluyor
mombabe Bende zıbın aldım uzun kol kısa kol 3-6 ay da var onları da aldım ama 1-2 parça daha yenidoğan mı alsam ev içine diye düşünüyorum, havalar şöyle ekime kasıma gelene kadar ne alayım sizce fikir verebilir misiniz
Zynppp_0999 Ağustos ilk haftası gibi olucak yaşadığım şehir çok sıcak oluyor hep böyle beyaz atlet kısa kollu zıbın aldım. Kışlık hiç bir şey almadım desem yeridir. Ama zaten yenidoğan atletleri sürekli kustuğu için çok alın dediler değiştirmek rahat olsun diye .
Nteo Filiz1973 hem kısa hemde uzun aldim ama çok fazla kalin almadim bulundugum yerde sıcaklığı kestiremedigim için
Filiz1973 Hepinize teşekkürler bende soylendusunuyorum kışa kollu zıbın ve üstüne uzun kollu alt üst takım almayı düşünüyorum benim de 2.ci doğumum ama KIZIM nisanda doğmuştu soğuktu ister istemez şimdiden evlerin içinde yanıyoruz
Xname Kısa kollu zıbın üstünede uzun kol alt üst takım giydirmeyi planlıyorum ve çoğunlukla öyle aldım. Yani sıcakta hem uzun kol zıbın hem üstlük giydirmek biraz abes olur. Zıbınların yarısınıda bu delikli gibi olanlar var ya onlardan aldım.
Edolili Eliff1234 Devlet takipliyim 36. Haftadan sonra veriyorlarmış gittiğim hastanede. Maleseef daha alamadım
Kizilciksurubu Filiz1973 Benim de dogumum 10 Ağustos. Hem kısa hem uzun kollu giysiler aldım. Duruma göre giydireceğim.
Ulviyya-25 Filiz1973 genellikle kısa kollu aldım,1-2tane uzun kol aldım pamuklu hastanede giymesi için.havalar zaten sıcak,bebekler daha çok rahatsız olur bence.fazla kalın giyindirmek iyi olmaz bana göre🤔
Asyameva Kitikate den 5 li hastane çıkışı aldım. Hem uzun kollu hem de delikli olduğu için bebeğin cildi nefes alıyor. Diyarbakır da yaşadığım için Ağustos ayı aşırı sıcak oluyor. Bebek için en uygunu o bence
Eliff1234 Edolili bende devletteyim 🩷 çapa da olacak doğum riskli olduğu için hayırlısı olsun bakalım sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz