Adyokisimsiz Kızlar 10 temmuza randevu aldım kadın doğuma ama bayramdan sonra kendi doktorum acilden giriş yapıp gel demişti ben gitsem ayın 10undaki randevum iptal edilir mi?
edkrcy Adyokisimsiz Gittiğinizde danışmadan iptal ettirebilirsiniz yada telefonla sizde etmediğiniz sürece kendiliğinden iptal olmaz
Hnd3535 Adyokisimsiz önce 10unda bu randevu aldığın doktora git sonra acilden diğer kendi doktoruna git.
Adyokisimsiz edkrcy kız iptal etmek istemiyorum😃😃 hani muane olunca randevun varsa iptal oluyor ya bu kaç kişiden okudum sanki burda
edkrcy Adyokisimsiz Hayır iptal olmuyor diye biliyorum benim örneğin pazartesi randveum vardı doktoruma rahatsızlandm cumartesi gittim sonra pazartesiye olanı kendim iptal ettirdim siz iptal ettirmeden neden olsun yinede sorarsınız gidince
sarikedi12 Evet ediliyor aynısı başıma geldi 3 lu test yaptrcaktim acillesince olan randevum iptal oldu be 2 hafta randevu engeli yedim kendi randevunu bı tanıdığın birisi sen iptal edip hemen alıp tekrar ondan alabilrsin
Ozge111 Adyokisimsiz evet direk iptal oluyır daha önce kaıdn doğuma muaneye oldunuz diye iptal ediyorlar