Nurkrrmz 19+5 günlük hamileyim çatlaklar için ne önerirsiniz badem yağı bebe yağı diyorlar ama etkili mi badem yağı kullananlar yapıyor mu bide bu yağı bütün vücuda mi suruyoruz bilgi verir misiniz 😊
HavvaK Nurkrrmz Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsiniz. Özellikle karın bölgenize sürün. Maksat kurumadan hep nemli kalması. Ama bazı gebelerin kalçalarında bacaklarında da olabiliyormuş. Bünyenize göre hareket edin☺️
Elissaaaaaa Nurkrrmz ben ilk günden beri badem yağı kullanıyorum banyoda da bebe yağı kullanıyorum karın bacak ve kalça bölgesine, 35.haftadayım çatlağım yok
merii07 Nurkrrmz ben arkadaşımdan vazelin sürüp atlet giydigini ve hiç çatlaklarının olmadığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama
Agg0207 Badem yagı kıllanma yaptı bende canım sevemedim yani frei öl kullandım hep 37. Haftamdayım çatlamadım daha ama bol bol sürüyorum özellikle duştan sonra. Yag kullanmak daha iyi bence kremler çok çabuk bitiyor hiç bereketli olmuyo
Neslisahhh Nurkrrmz ben vazelin kullanıyorum çok uzun süre nemli tutuyor. Bol bol da su içiyorum. Şu an 36 haftalığım su fazlalığından dolayı karnım sürekli büyüyor ve gayet iyi durumdayım canım. Gebeliğimin başlarında pahalı pahalı kremler alıp sürdüm ama onlar hiç nemli tutmuyordu cildimi.