Fs12345 Elifmom maşallah sağlıkla büyüsün. Refakatçi eş kalabiliyormu acaba ben şehir dışından gelip orda doğum yapcam
Gebeskaplumba Bebekyorum merhaba ben de yeni hamileliğimi öğrendim Ankardayım henüz ultrasona girmedim doktor araştırıyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz önerir misiniz ?
Bebekyorum Gebeskaplumba Ben yenimahalle eğitim araştırma Ayşenur yüce tetik hanıma gidiyorum memnunum fakat orda doğum düşünmüyorum sadece takip amaçlı başladım gebeligimi öğrenince şehir hastanelerinde bildiğim doktor yok ama dogumdan memnun kalan çok o yüzden şehir hastanesi istiyorum bide refakatçı aldıkları için sancı anında tercih sebebim
Gebeskaplumba Kızlar Bilkent şehir hastanesi veya etlik şehir hastanesinde önerebileceğiniz normal takip için doktor var mı ? Yenimahalle eğitim araştırma da olabilir
Gebeskaplumba Elifmom teşekkür ederim mesajınızı yeni farkettim kusura bakmayın hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almışsınızdır umarım ☺️
Gebeskaplumba Bebekyorum merhaba kaçıncı haftadasınız doğumunuz yaklaştı mı ? Şehir hastanesinde doğum yaparsanız deneyiminizi bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim ☺️
Elifmom Gebeskaplumba Amin canim Allah razı olsun evet canım tam bir aylık oldu dün Darısı sizin başınıza sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Gebeskaplumba Şimdilik etlik şehir hastanesinden randevu aldım 11. Haftada olacağım bir hafta sonra . İkili tarama testi için gideceğim aynı gün test sonuçları çıkar mı acaba ve gittiğim gün test yapılır mı sizce sizin nasıl oldu ?