Sevvda Seymaemre ben koymam sahsen ama koyanlarada karismam ne koymak istersen koy senin cocugun ne hosuna giderse koy baskalarini bosver
Gulsenagc Buse01 şimdi bunun tartışmasınımı yaşayalım ha kurdu ha koydu bunamı takıldınız anlyamadım çokmu önemli bir mevzu 😆😂😂😂
BusraKula Hep istediğimdi bi gün oğlum olursa dedemin ismini vermek Mustafa. Kocamın adıda Mustafa oğlum olsa onada Mustafa koysam sıkılırım heralde duydukça.Tabi tercih meselesi🙋🏼♀️
Parleur Cok guzel dusunmussunuz. Neden olmasin biz 21. Haftadayiz ama henuz cinsiyet ogrenemedik. Oglumuz olursa yahya kemal koymak istiyiruz babasi kemal yahya da ben cok istiyordum. Cok guzel olucak insallah. Saglikla kucaginiza alin insallah sevgiler.
dml33 Seymaemre benim esimde erkek icin istemiyorsa kiz olursa snin adini koyalim diyo bende kendini beğenmiş annesi varmks adini koyms derler dedim onlara neyms diyo 😄
sumeyyezumra dml33 ya bizimde kizimiz olcak eşim tutturmus senin adini da yazdircam kimlik cikarirken diyo 🤣 sacma kendini begenmis gibi diyorum ama koymus kafasina 😂
Nihalee Benim de yıllardır hayalimdi oğlum olursa adını Ali koymak ama kısmet bu ya eşimin adı Ali oldu. Şimdi oğlum olacak ben hala koymak istiyorum ama eşim istemiyor kendi adını koymak.
dml33 sumeyyezumra benimde cinsiyet beli oldu kizmis esim benim adimi koymayi unuttu sanirim baska isimler soyluo annesinin adini söyledi bi hayatta koymam dedim suan baska isim dusunuyo aman aklina gelmesn tekrar benim adim 😀