Alparslanveannesi27 Kızlar 23 haftalık hamileyim ayaklarım çok şişti çok ağrıyor geçmesi için napmalıyım🥱
Melikenl Alparslanveannesi27 bol su iç tuzu ve hamur işini bırak. Bide düzenli yürüyüş yap. Ayaklarını salındirir şekilde oturma ve ayağın yüksekte olsun hep. Ödemin geçmesi için egzersiz var onu da yap. Bende de şuan çok fazla ödem var ve canım çok yanıyor. Dikkat edince biraz rahatlıyorum
Nazalex Alparslanveannesi27 sakın ödem çayı içmeyin. Doktorlar ödem çaylarının erken doğum ve düşük riskine sebep olacağını söylüyor
Damla Alparslanveannesi27 yürüyüş, hamur ve tuzu azaltmak tatlı tüketiyorsan şerbetli yerine sütlü tatlıları tercih et azalacaktır
anneoluyoruuumm16 Alparslanveannesi27 15+6 yım sabahları ayaklarım cok ödemli oluyor basarken aciyor resmen bende bir çözüm bulamıyorum
Dodomoms Soğuk suyla yikayin ve altına yastık koyarak dinlenin ama haftaiz henüz erken neden şimdiden şişti acaba doktora söylediniz mi
Alparslanveannesi27 Dodomoms söyledim olabilir dedi karbonhidratı bırakın dedi tuzu bide ayakta çok kalmayın dedi 2 gündür misafirlerim var 6 kişi o yüzden ayakta kalmaktan balon gibi oldu
Dodomoms Alparslanveannesi27 kolaylıklar diliyorum dikkat edin kendinize böyle bir şey oluyorsa daha fazla dikkat edin dinlenin…🌸
Alparslanveannesi27 Damla tatlı hiç tüketmiyorum böyle olunca ekmeyi bırakmayk deniyorum ama doymuyorum da
Nazalex anneoluyorum101 ayy sakın diüretik davranıyor allah korusun tansiyonu falanda etkiler. Chia tohumuda öyle ona da dikkat edin 🙏
anneoluyoruuumm16 Alparslanveannesi27 evet bende anlamadım zaten kilolu hamile kaldım ama ödem mahvediyor beni
Damla Alparslanveannesi27 evet biraz zor ama tam buğday felan tercih edebilirsin aslında ben öyle yaptım