mbetuly Arkadaslar basenlerimin ustunde bel kısımlarıma dogru boyle tirnak izi gibi yukardan aşağıya kızarık renkte çizikler oluştuğunu fark ettim dün 7+5 im şuan bu nedir bilgisi olan var mi eğer çatlaksa hangi kremi önerirsiniz ne yapsam dogru olur ?
iremcannn1907 mbetuly haftanız çok erken kilo almadıysanız çatlak henüz oluşmaz. Ben gergin bio oil kullandım her duşta dalin bebe yağı. Tavsiye ederim 32 kilo almama rağmen hiç çatlağım yok
mbetuly iremcannn1907 ben karnımdaki büyümeyi de fark edebiliyorum 2 aylık sanırım neredeyse erken bence de ama benim zaten basenlerim biraz geniş ve çatlaklarim var belime dogru da ayni kalçamdaki gibi boyle tırnak izi gibi ama bildiğin yarık gibi anlayamadim bende neden boyle ki
Bsrcip mbetuly karın 5 aydan sonra büyür 2 aylık bebek daha yumurta kadar bile yok. Catlaklar oluşuyorsa büyümeye bağlı değildir. Hamilelikte hormonlar nedeniyle cilt çok kuruyor nemli tutun su için.
mbetuly Dodomoms ben 5 haftalikken ogrendim 3 haftada 1 2 kilo aldim sanırım dikkat de ediyorum yediğime içtiğime hatta kilo bile veririm diye düşünmüştüm çünkü abur cuburu cikolatayi asitli icecekleri bunlarin hepsini kestim tuketmiyorum
mbetuly Youngmotherr Ege de yaşıyorum zeytinyağımız da var doğal kendi yaptığımız kantoron yağı da kantoron mu sürsem acaba
mbetuly Youngmotherr Uşak da yaşıyorum kayinvalidemler Denizli suan da da Marmaristeyim tatil için mugladayım😍 cok guzel bir sehir
mbetuly Alizee Allah Allah bu neki o zman bayramdan sonra doktor kontrolüne gidicem onun onesinde ne yapsam diye fikir alayim diye yazmistim
Glcn12 mbetuly benimde oldu ilk gebeliğimde biraz da vücutla alakalı bişey o ne yaparsan yap fayda etmiyor doğumdan sonra benimkiler beyazladı kayboldu gibi oldu şimdi ikinci gebeliğim kilo almadım ama karnım büyüyünce belirginleşti biraz
mbetuly Glcn12 benim göbek bölgem biraz yağlıydı açıkcasi basenlerim kalçalarımda normalde var bende goruyorum cevremde 4 aylık hamile belli bile degil mesela ben ve eşim baktığımızda fark ediyoruz suan karın bölgem şişik ve gergin onceden yumuşakdı simdi gerginlik var ilk hamileliğim pek bilgimde yok bu konularda ama sanırım vücudum buna musait
mbetuly Youngmotherr harika bir yer gerçekten bende ayaklarımı havuza sokmakla yetiniyorum ama olsun 😍