Neslimm Ben 12+1 haftalıgım canım aşırı kuru fasulye pilav istiyor kendm yapmk istyorm ama salca sogan beni mahvedyor siz ne zmn yemk ypmya basladnz kızlar yada yaparkn nasl mideniz bulanmıyor taktiklere ihtiyacm var
baharayazz Neslimm Canım ben 17. Haftamdan sonra düzeldim . Sabah akşam kusardım mide bulantım hiç geçmezdi baya kötüydüm tam 17 hafta böyle sürdü. 17. Haftanın başlarında rahatlamaya başladım hatta 16 gibi rahatlamaya başladım 17 den sonra tüm şikayetlerim birden kesildi çok şükür. Ne mide bulantısı ne başka bir şey kalmadı insallah senşnde kısa zamanda düzelir
Melikeersinbekinay Neslimm hamileligimin ilk gününden bu yana yapıyorum hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür
nimetdeniz Neslimm Canım merhaba ben 25 haftaligim daha yeni yeni giriyorum mutfağa oda çok nadir sayemde yumurta kırmayı bilmeyen eşim profosyonel aşçı oldu 🤣 sende yakın zamanda girersin insalah anlatsan esin yapar belki
Neslimm Sinemmurat kayınvalidem bana söyle ben yaparım diyor ama oda yaşlı yük olmak istemiyorm bi an önce yemk ypmk istyrm 😐 sadece makarnada sıkntı yaşamıyorm
Sinemmurat Neslimm ben iki buçuk aydır annemde kalıyorum zor geçiyor daha yeni yeni bir şeyler yemeye başladım iğne yiyorum her gün
Neslimm baharayazz ay bende tez zamnda yapmaya baslarım inşallah bebişin cinsiyetini ögrendin mi canm
baharayazz Neslimm evet Canım 14. Haftada kesin erkek denildi 18 de detaylı ultrasonda yine kesin erkek dediler şuan 19 haftalığım :)
Esrasgn Eltim sağolsun ilk aylarda hep onlarda yedik. Çok midem bulanıyordu. Şimdi 35+1 haftalık hamileyim bende fırsat buldukça şu an onu cagiriyorum. O olmasa Napardım bilmiyorum. 😃 ama mide bulantım hiç bir zaman tam anlamıyla gecmedi. Şu günlerde gene yenilendi. Ilk başlardaki kadar kötü değil kısa süreli bulanip geçiyor. Hele mide ağrısı öldürecek ağzıma geliyor sanki midem.
AlininAysesii Ben 1-2 günde bir yemek yapıyorum, bazen kahvaltı bile hazırlayamıyorum bulantılardan. 10+2’yim 🙄🤷🏼♀️
Sarella Neslimm mide bulantılarım olmasına rağmen hergün evde yemek pişti kızım vardı çünkü soğansız kuru fasulye yapabilirsin ben öyle yâpıyorum ben ve eşim rahatsız oluyoruz sogandan Tadıda gayet güzel oluyor
Muhammedamine Neslimm çok fazla midem bulandı hala da geçmedi 8 aylık hamileyim ama yemeğimi kendim yaptım her zaman yapıcak birşey yok birinden birşey istemeyi sevmiyorum kim olursa olsun
Hhhzzzlll3545 Neslimm valla benim o zamanlarda esimin cani istemistii o zamana kadar hic yapmadim diye yapayim dedim butun kapi camlar acik sogani atip balkona kactim salcayi atip balkona kactm en son da kuruyu attim duduklu yu kapattim pisene kadarda balkondaydm diyebilirim hayatimin en zor yemegiydi bu arada nerdeyse 16 haftaya kadar evde yemek pismedi baska😊 bu kadar ugrasmadan birinden rica etsen senin icin yapar belkide
Misskaynak Neslimm canm folik asit yada demir hapı kullanıyosan onlar da yapıyo olabilir benm hayatımı mahfetti demir hapı yemek yapmayı bırak mutfağa girmiyordum hapı bırakınca normale döndüm hamilelik bulantım az da olsa oluyor mesela et pişiremiyorum ama soğan salçada normale döndümm çok şükür
Kelebek1 Neslimm eşim soğan yetmediği için yemeklere soğan katmıyorum ☺️ böyle bir sıkıntı yaşamadım hiç