Irmshn 35+6 yum ciğer geliştirici iğne oldum sonrasında tatlı falan çok yeme dedi doktor dikkat et dedi, bebekte hareketsizlik olursa uyarırsın onu dedi falan falan.. benim gibi olan var mı
Tumaypirr Irmshn Dün ilk dozu oldum bugün ikinci dozu olmaya gidicem ilk başta çok fazla hareketliydi ama dün akşamdan beri hiç hareket hissetmiyorum doktor bişeyde demedi bununla ilgili tedirgin oldum bende
MyBabyy_ Irmshn bende 2 doz oldum sanki hareketleri bir tıka zarfı gibi bana da doktor bişe demedi hareketle ilgili
aaaa-123 Irmshn bende dün ve bugün oldum. Sizde durumlar nasıl şu an? Benim de bebeğim biraz hareketsiz. Sizin yan etkileri ne oldu
Melekleriimm Tumaypirr o igneden sonra bi kac gun hareketlerinde azalma oluyormus normal diye biliyorum
tugcebilge06 Ben 33. Haftamda oldum iki doz birden üç güm sonra da iki doz tekrar oldum suan 34hafta 3 günlüğüm ilk oldugum gün bebegımın hareketleri kısıtlNmıstı ama suanda iyi yeme içmeyle alakalı herhangi birşey söylemedildr bana
Izzet bn ilk kizimda iki doz oldum yemem konusunda bisey demedi hareketleri gunde 10 dan az olursa gel demisti doguma 38+2 de gittim orada suyu fazla geldi ama bigun oncesi bn cok tatli yedim