Basak37 Kızlar ilk gebeliğim 1 saattir regl olacak gibi bel ağrım var.Bebek de çok hareketli.Sizce doğum belirtisi mi
Basak37 TavukDoner ıkınma hissi yok ama bebek hareketleri çok fazla.Can yakıcı boyutta.Sürekli toplanıyor
Ay-5k Basak37 Birinden beline masaj yapmasını iste canm mümkünse zeytinyağı ile eğer geçmesse haftanda gayet iyi doğum başlamış olabilir
Basak37 Ay-5k eşime ovdurdum ama bırakınca yine ağrıyo.Sancı gibi ağrı değil de regl ağrısı gibi açılmadan önceki
TavukDoner Basak37 Canım sabah erkenden kalk ılık duş al hemen hastaneye git ya da Gece yarısı şiddetlenirse gece yarısı git canım ihmal etme
Basak37 TavukDoner şimdi uyandım Şuanlık hafiflemiş ağrı gibi ama gün içinde takip edeceğim.Çok teşekkür ederim 🙏🏻😍
Filiz32 Basak37 aynı şeyleri hissediyorum dün geceden beri bel ağrım var biraz fazla iş yaptım ondan diye düşündüm ama şimdi eşlik eden kaşık ağrılarıyla uyandım düzenli bi acı saplanması falan yaşamıyorum 38+2 🙏🏻
Basak37 Deletedmom_116 yok böyle nasıl tarif etsem ki sanki ağır bir şey kaldırırsın belin ağrır ya veya regl öncesinde afedersiniz ama açılana kadar olan bel ağrısı gibi.Şuan çok şükür geceki kadar yok ama yine var biraz
canancaglayan Bende 39+0 oldum bugün geceden beri geçmeyen bel ağrım var bebek de sürekli toplanıyor doğum başlangıcı olabilir mi karnımda ağrı yok henüz