Pinar4588 bn doktorunu dinle derim 2.5 yıl önce kızımda neler yaşadm bir allah bir ben biliyorum… Bende doktorumdan memnundm illa normal ya da direk sezerhan dıe direten düşünen biri değildim… Hayırlısı diyodum… 39+2 de benm sancım oldu annem yanmdaydı evde çok güzel çektim saatlerce açışmm falan da güzeldi… Beni çatala alıyo olmadı bekledik ettik olmadı kaç kere denedik aldı… En son dedi ameliyathaneyi hazrlasınlar… Dışarı çıkıp aileme eşime bilgi vermş ler ameliyat hanede normali deniycez ama aksilikte sezeryana döncek dıe.. Ve denedik olmadı en son herkesin koştrmasını hazrlyr bişeylern ters gittiğini anladm ve eşime sıkı sıkı sarılmadıgım için pişman oldum… Gözümü açar açmaz bebeğim nasıl ve eşim beni çok merak etmştr oldu dediğim… 4 saat sonra çıkmşm düşünn ve benim için hemşireler doktorlar nöbetci kaldı… Herkes sadakanı ver dedi… Annem hastaneyi yıkmş kızıma napıyosn ne oldu dıe… Çıktgm da babam aglıyordu bizi çok korkuttun dediler… Yani diycem o ki diretmeyin doğum şekline saglık olsn diyin… Şimdi ikinciye hamileyim başka bir şehire tain geldk doktoruma kızımda yasadklarımı anlattım direk senn doğumuna 2 doktor… Ve kanlar hazr gırerım mecbur da sezeryan olcak ama hepsi aynı geçecek dıe bişey yok içini ferah tut dedi… Ama benm demek istedim doğum şeklinn bi önemi yok her koşulda annesin… Ve en önemlisi saglıkla kavuşman kendini stres yapıp üzülme