İlk defa böyle bir post açtım tecrübeli annelerin fikrine tecrübelerine bilgilerine ihtiyacım var. 2 kez düşük sonrası test yaptığımızda kan pıhtılaşması çıktı ve şuan 3.ye hamileyim 0,4 lük oksapar iğne kullanıyorum şükür herşeyimiz yolunda.10 gün önceki kontrolümde doktorum normal doğuma hazırla kendini dedi ki bende normal istiyorum bebeğin pozisyonu da uygun şuan. Bugün 35+5 haftalık olduk kontrolüm vardı doktorum bu sefer arife günü tekrar göreyim seni sezeryan günü kararlaştıralım dedi.Ben bi şaşırdım normal konuşmuştuk öyle dediniz dedim ben iğne kullandığını gözden kaçırdım heralde dedi kanamayı kontrol altına alabilmek için planlı bi şekilde iğneyi kesip sezeryan yapmalıyız dedi. Yani sorum şu bu iğneden kullanıp normal doğum yapan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız kafam çok karıştı moralim bozuldu biraz.Yani ikimizin sağlığı için ne gerekiyorsa öyle olsun isterim tabiki ama merakta ediyorum yaşayan varmı böyle bir süreç nasıl ilerledi tavsiyesi nedir. Uzun oldu biraz affedin 🙏şimdiden teşekkürler 🤗