Mgdk bir de şu var, benim aklım kendi çocuğumdayken nasıl diğer çocuklara faydalı olabilirim düşünmüyorlar…
Freyan hocam biz hala doğudayız. Eşim bu sene 3 gün okula gitti sadece. Seneye de aynı şeyi istiyorum dedi, müdür de olur hocam dedi. Burada da herkes 1 saatin hesabını yapıyor. Onun 27 saati var, benim niye 26 diye kavga çıkaranlar var.
Yani ben rapor alamazsam süt iznini gıcık bir şekilde kullanırım gibi geliyor. Normalde 3 saat ya süt izni, öğleden önce 2 ders saati +10 dk tenefüs bir buçuk saat yapıyor, öğleden sonra 2 ders saati +10 dk tenefüs bir buçuk saat yapıyor. Toplam 3 saat oluyor. Nöbet de tutmadığımız için öğle tatilinden de sorumlu değiliz. Sabah ilk iki derse girer sonra süt izni kullanıyorum derim. Tamam adaletsizce, haksızca kabul ediyorum ama benim çocuğumun da en az 6 ay annesiyle olma hakkı olmalı diye düşünüyorum. 6 ay idare edilemeyecek bir süre de değil. Ben bu sene hamileyim diye seneye işleyeceğim konulara bile temel attım çocuklara. Sırf seneye gelecek ücretli öğretmen ya iyi olmazsa diye. Şu an otursalar kitaplarını açsalar kendileri halledebilirler konularını öyle söyleyeyim. Hamile halimle kendimi paraladım. Ama bunun sonucu ne? 3 ay sonra hadi okula gel…