bebegimbenim28 sezeryanı övmek için söylemiyorum ama benim izim neredeyse tamamen kaybolmuştu simdi 2.ye hamileyim inşallah ilki kadar profosyonel yaparlar😂 şöyleki ben normal doğum yanlısıyım sezeryan kişinin kendi insiyatifine kalmamalı çünkü doğum bizim doğamızda var. Ama artık havamızdan suyumuzdan yediğimizden içtiğimizden midir nedir bilmiyorum bu oran cok düştü. Doktora mı bağlarız kendmize mi bi şekilde olmuyo. Benim günüm geçmesine rağmen doğumum başlamadı 40+4 oldum suyum bitti tükendi ve bebek haftalardır aynı kilodaydı plesanta yaşlanmıştı. Doktor daha fazla kendiliğinden doğumunun başlamasını bekleyemem tehlikeye atarız süreci dedi. Yatışım falan yapıldı ama bu kadar az suyla ve suni sancıyla normal doğuramazsın demesine rağmen ben çevre baskısı yüzünden normal doğum istedim. Çünkü ben özel hastane çalısanıydm neredeyse muayeneler ve doğumum dahil herseyim bedavaya yakın olmasına rağmen hamileliğim boyunca şu lafları duydum “ özellerde hep sezeryan yapıyo, para için sezeryan yapıyolar, yada işte biz kaç tane doğurduk sesimiz cıkmadı” gibi gibi. Haklarımı bırakıp devletemi gitseydim napsaydım, Dedimki en azından ben deniyim olmazsada denedi desinler. Bu salaklık yüzünden ben bebeğimi kaybediyodm. Bebeğim suni sancıya dayanamadı strese girdi ve kalp atışları yavasladı en son nstde hiç kalp atışı bulunamıstı ve ben acil bi şekilde sezeryana alındm. Ve ben o gün bugündür doktor ne derse onu dinleyin diyenlerdenim. Kimseye ne sezeryan ne normal diye yönlendirme yapmam çünkü süreci gerçekten doktorlar daha iyi biliyo doktorum bana söylemişti olmaz diye, sizede doktorunz ne diyosa onu yapın