Elifmom Bet1 doğum yaptıktan ne kadar süre sonra refakatçi yanına geliyor acaba çünkü kizkardesim ve kızım evde dursun istiyorum doğum yaptıktan bı kaç saat sonra cagiricaklar hastanede perişan olmasın beklemektem
Bet1 Elifmom doğum yaptıktan sonra 1 saat anne bebek odadi var orda tutuyorlar ikinizin de durumu iyiyse odaya çıkarıyorlar. Odaya çıkar çıkmaz da herkes gelebiliyor yakınlar falan. Benim eşim o bekleme yerinde falan da yanımdaydı belki personel diye izin verdiler o kadarını bilmiyorum canım. Ameliyata falan da girdi çünkü o
Bet1 Nurscl06 normal doğum mu sezeryan mi belli mi bilmiyorum ama tamamen bünye meselesi korkulacak bir durum yok bence illaki dogacaklar içerde kalacak halleri yok 😂 gözünde ne kadar büyütüp kendini korkutursan kendini yormuş olursun herkes yapıyor doğuruyor diye dusun. Kabul ediyorum ki benim canım hiç tatlı değil acı esgim çok yüksek doktorlar bile şaşırıyor yani. O gün bandajimi soken hemşire bile sen niye bagirmadin ki çok şaşırdım dedi mesela bende acımadı ki hiç diyince daha da şaşırdı dediğim gibi bünye meselesi. Hastaneye 6. Gün bile gittiğimde anneler hâlâ yuruyemiyordu yardım olmadan ben sezeryandan çıktığım gece normal yürümeye yardımsız kendim herşeyi halletmeye başladım
Nurscl06 Bet1 suanlik normal gözüküyor. Sezeryanin aksine doğumdan korkuyorum sancidan korkuyorum özellikle dünden sonra acı eşiğim düşük malesef regliye bile zor dayanan insanım. Maşallah sana ne güzel güçlü birisin ,🥰 sağlıcakla büyüt
Elifmom Bet1 hmm anladım canım 🥰peki istedikleri zaman gelip bebeği gorebiliyorlar mı çünkü kızın bazen durmazsa eşim getirebilir kızı
Bet1 Elifmom onu sanmam canım şey diyebilirler birşey lazım oldu bırakıp donucez diyip yanına daha sık girebilirler birşey çıkarmaya hep izin veriliyor
Edolili Bet1 konuşmuştuk sizinle , postınuzu yeni gördüm. Şuan nasılsınız bebiş nasıl? Sağlıkla büyütün inşallah. Bende orda yapacağım anladığım kadarıyla siz memnun kaldınız. Refakatçi eş kalabiliyor mu? Hangi doktor girdi ameliyata
Bet1 Edolili çok şükür oğlum da bende iyiyim bugün 1 haftalık oldu 🤲🏻🤍 çok mennun kaldım Zuhal hanım girdi. Evet eş kalabiliyor
Elifmom Nurscl06 sana birşey diyimmi canım gerçekten hep de ki bu acılar geçecek şuan acida olsa o bebeğin ilk anne karnından cikarilis hali gözünün önünden gitmiycek hiçbir acı dayanılmaz değildir o anlık tır sezeryan evet ameliyat ama cekecegin em fazla iki üç gün ve omdamn sonrası bebeğin olucak kız uyurken bile ozliycen ya çok güzel bir duygu bak yarın benim doğumum var inanki kolay değil evet zor ama kendimi hep pozitif hazırlıyorum çünkü biliyorum ki Allah’ın izniyle gececk minnosunu onca ay taşıdım bakalım nasıl birşey tipi kokusu herşeyi gözümün önünde olucak 🥰🥰🥰🥰
Bet1 Nurscl06 çok teşekkür ederim biraz da dediğim gibi kafada bitiyor kendini inandır güzel olacak her şey diye 🥰
Nurscl06 Elifmom yaaa ne güzel yazmissin ya valla çok sağol Allah razı olsun 🥰 rabbim su gibi dogumlar yaşatsın hepimize valla çok sağol ya 🌹🥰❤️
Yeniannebulutlu Bet1 süt için özel biley yapıyor musun canım. Sıcak yemek ve su agırlıklı beslenin diyorlar. Bu konuda tavsıyeni de isteriz
Elifmom Yeniannebulutlu bol yeşillik bol su Kimyonlu çay Tahin helvası Bulgur pilavı Et ciğer bunlar dolu dolu süt yapıyor
Bet1 Yeniannebulutlu canım benim genelde 3. Gün geliyor ondan sonra bol oluyor çok şükür bana rezene dereotu iyi geliyor birde bol su içiyorum. Eve geçtiğimden beri zaten öğlen bir şey yemiyorum sabah akşam besleniyorum. Hamileyken çok acikiyordum şükür geçti şimdi hemen tıkanıyorum 😂
Yeniannebulutlu Elifmom çok heycanlı gercekten. İnşallah cok cok guzel gecer canım. Bu konuyla ılgılı yani 6 bucukta falan doye kım dıyor acaba. Bana sadece gün yazdı ama erkene cekmeye calısıcam bakalım. Sadwce deftere yazdılar
Elifmom Yeniannebulutlu bu hafta sana artık net söylerler 37 haftalık içine girince bütün nst ekg anestezi kan testleri verir anesteziye gidersin ordan doktorun sana tam gün verecek işte bu tarih olucak bugün bu saat gel diye
Yeniannebulutlu Elifmom ben de gidince net olarak öğreneyim artık canım. Çok az kaldı. Allah yardımcımız olsun
Yeniannebulutlu Elifmom ayy ben bunların hepsini yaptım zaten 36. Haftada :) telrar istemezler inşallah aynı şeyleri. Burçin hanım benden 35. Haftada kontrole gıttgımde dedı 36da aç gel sezeryan için tahlillerini ver diye. 38de alırız dedıydı. Ama kimseye inandıramadım 39 a gün verdiler. :) 5 Temmuz gunu bakalım burçin hanıma randevum var bakakım ne dıyecek
Edolili Bet1 Sizinde ikinci bebişdi demi, isteğe göre imza atıp sorun olmazsa birgün kalıp çıkılabiliyor mu biliyo musunuz