Elifmom Ebrulianne06 evet canım elbisrleri teslim etmek için eşim geldi ama odada yanımda kaldı doğuma gidene kadar perdeyi çekmiştim kapı açıktı kimse görmüyordu eşimi oda koltukta yanımda oturmuştu 🤣🤣
Elifmom Ebrulianne06 zaten bir saat gelip soru soruyorlar hazirlaniyorsun damar yolu açıyor derken zaman geçiyor ultrasonda tekrar bakıyor doktor sonra sezeryana alıniyorsun
Edolili Kızlar anestezi için kan verdim idrar verdim , sonuç çıkınca anestezi bölümüne gidip gün mü alacağım. Şuan nstdeyim Doktora da soracağım da boş kalmışksn sorayım dedim Ekg sonuç çıkınca mı gireceğim
Ebrulianne06 Edolili ekg direk sisteme dusuyo. Kan idrari e nabizdan takip et ciktiysa anesteziye gidip onay alcaksn sonra kendi doktoruna gelip gun vercek
Edolili Ebrulianne06 hallettim canım 4 Ağustos verdi günü. Çok heyecanlıyım çok da korkuyorum sen girdin mi doğuma
Fs12345 Yeniannebulutlu merhabalar hastane çantasını ilk giriş yaparken yanınızda götürdünüzmü nasıl yaptınız acaba.
Ebrulianne06 Edolili sabah 6- 6 bucukta acilden giris yapin dediler sonra hazirliklar filan ne zaman doguma alirlar ne zaman cikarm bilmiyom 🤗