Kdryee çok tesekkurler. Doğum çok güzeldi. Anestezi uzmanı hep yanımdaydı cok ılgılendu Rutin kontroller de öyle çok ilgili doktorlar. Amaaaa doğum sonrası memnun kaldığımı söyleyemiycem. Özellikle asistan doktorların bu kadar çok olup hocaların az oluşu, beni twdirgin etti. Geriye dönecek olsam rutin konttollere gelirdim belki yine ama özelde doğumu düşünürdüm. Beklentiyle alakalı biraz da ben gebe okuluna da gittşm ordaki anlatılanlarla beklentim çok yükseldi ve doğumu burda karar verdim ama hepsi havada kaldı. Ben memnub kalmqdım malesf ama doğum anı iyiydi onda da sadece necati hançerlioğlu yazıyordu ama girenler çok genç bi doktor ve kadın bi hoca dedıler. Hiç duymadım daha önce onun ismini de. Yani açıkçası asistanların çogunluk ta oldugu bi hastane. Her branşta. Biraz üzerimizde bebeklerimizin üzerinde öğreniyorlar. Ben bunu gördüm. Geriye dönsem tekrar doğumu düşünmem o yüzden. Bu benim düşğncem ama çoğu insan memnun kalmış. Ben de onlardan dola
Yı tercih ettim zaten. Belki sen çok memnun kalırsın bilemiyorum canım. Yaşayıp da öğrenilecek şeyler bunlar.