Paramedik16 busratekcn canım tırnakları uzunken törpü işi uzun sürüyor ben ikizlerimin tırnaklarını önce kesiyorum çok dibinden olmucak şekilde sonra da törpülüyorum bu şekilde yapıyorum
Nur123aa busratekcn biz törpü aldık çünkü dikkatli kesilmesi gerekiyor ve oğlum sevmiyor durmuyor yerinde iyi ki de törpü almışız iki dk hallediyoruz anlamıyor bile
funnymummy busratekcn törpü aldım ben en azından ilk dönem için daha kullanışlı olur diye kesemem korkarım ben 🙈
Almilosum busratekcn bende trendyoldan törpü aldım hatta dün ilk defa yaptım çok iyiydi kesinlikle törpü daha iyi
Nur123aa busratekcn evet 6 başlığı var smart space aldım ben trednyoldan yorumları çoktu kullananlar memnundu kaçırmadım
sevgi9654 her ikisi de lazım, yeni doğum yaptiginizda torpu ilerleyen aylarda tirnak makasi kullanmaya baslarsiniz muhtemelen. ben 6 baslikli torpuyu gecen ay 100 lira civarinda almistim hepsi buradadan
poyrazin_annesi28 busratekcn Törpü kullanıyoruz. Tırnakları zaten minicik fazla keserim diye korkuyorum