Liya98 Selamm kızlar yine ben🥰 kac güne pik olur? Ve ovulasyon pik olunca neye dikkat edilmeli? Ve böyle görüp pik olmadan da hamile kalan varmı?
funnymummy Liya98 normal adet döngünüz 28 günde birse eğerki 12-14. Günler arası pilkyapabilir ama bu farklılık da gösterebilir kişiye göre pik gördüğünüz gün ve ertesi 2 gün düzenli ilişki olması gerekiyor
mombarbie_ Liya98 daha pik olmamış canım ben innovita markasının ovu testini kullanıyordum o daha belirgin çıkarıyor pik olduğu zaman 3 gün üst üste ilişki olması gerekiyor pik olduğu zaman etiketlersen daha ayrıntılı bilgi veririm ben pik olduğu gün değerlendirip gebe kaldim ilk denemede
Liya98 funnymummy cok teşekkür ederim 🥰 ama mesela böyle oldu halde yapılsa tutabilirmi yani 3-5 gün sperm kalıyormus
funnymummy Liya98 yumurtlama döneminden önceki günlere denk gelirse tutar deniliyor o yüzden 2 güne düzenli ilişki deneyebilirsiniz pik görene kadar
Ayseee60 Bu marka hiç iyi değil öncelikle pozitif olmasa da var görünüyor. L ile başlayan bir marka vardı iki ay kullanım yumurtlama günümü tık buldu. Amh 0.23 sadece iki keke ilişkiye rağmen hamileyim çok şükür.
mombarbie_ Liya98 kuzu hiç belli olmuyor biliyormusun ne zaman olacağı sen pes etmeden yapmaya devam et