Hazal2323 Hanifeee aynı dert bende de var iki haftadır ölücem baş ağrısından ilaç içme dedi doktorum artık başımı bağlıyorum yazmayla sıkı sıkı biraz iyi geliyor tekrar yine başlıyor
edaozdxx Canım vick var mı evde? Yoksa da eczaneden al ve şakaklarına az birşey sürdüğünde en fazla 15 dk sonra Ağrı diye birşeyin kalmadığını göreceksin. Çok geçmiş olsun.
MelekDmr Çin yağıyla başına boynuna masaj yapabilirsin rahatlatıyor. İlaç olarak sadece Parol önerdi benim doktorum. Benim de çok ağrıyordu şu aralar yok elhamdulillah
Asafiminannesi Ersag kremi var yesil renk surunce yakiyor yanma gectimi agrida geciyor, bende cok yardim etti bas ve boyun agrilarina onu kullanmani tavsiye ederim canim insaAllah sanada yardim eder cok gecmis olsun Rabbim sifani versin
bsrfrt bendede ara ara oluyor 1 kere parol aldım faydasını görmedim😑 ben birtek bende var sanıyordum 16.haftadayım ama gerçekten zor yani😑
Irmakdkm bsrfrt 16+3 üm geçen haftalar çok oldu bir kere parol aldım geçti ama sürekli kullanamam diye karanlık odada yattım gözlerimi kapatıp iyi geliyo
edaozdxx Irmakdkm mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Nefes yolları konusunda önerilmiyor ama baş ağrısı için az miktarda kullanıldığından bir problem olmaz yalnızca ilk 3 ayda dikkatli olman gerekir denilmişti
Migrenligebe Nane yagi alin sakaklariniza surun bool bol koklayin, ama en iyisi china oel. Asiri keskin bir kokusu var, uyusturuyo agriyi.