sema___k Merhaba kızlar Samsun’da özellikle Bafra civarında bildiğiniz perinatoloji bölümü olan hastane var mı?
M00n Ben bafralıyım bafrada 2 hastane var biri devlet birisi özel Muhtemelen özelde yapılır Medi bafra hastanesinde isterseniz bir araştırın
Aleynamesutdeveci M00n bafra devlette hangi doktoru önerirsiniz durdane var Fatma mollahüseyin var durdane hanım gidecek diyorlar ama
Aleynamesutdeveci Beyza5534 bafra devlet hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz farklı doktorlar gelmiş baya durdane Fatma mollahüseyin gibi durdane gidecek diyorlar ama bilmiyorum
Beyza5534 Aleynamesutdeveci siz Dürdane hanıma muayene olacaktınız en son sanırım memnun kalmadınız mı? Ben sefa beyden baskasına gitmedım hiç onuda siz begenmemiştiniz galıba fırat beye de gidebılırsınız ondan da memnunlar.
M00n Aleynamesutdeveci ben bafrada yasamıyorum hangi doktorlar var bilmiyorum pek canım ama durdane özelden geçti oraya diye duydum gider mi gitmez mi fikrim yok şu an hangi doktorun takibindesiniz
Beyza5534 Aleynamesutdeveci sızın sezeryanmıydı doğum eğer öyleyse ameliyat konusunda sefa beyin daha iyi olduğunu biliyorum istersenız tekrar ona devam edebilirsınz
Aleynamesutdeveci M00n Sefa beyin takibindeydim durdane hanıma geçtim Sefa bey pek ilgisiz geldi sorarsan cevaplıyor çocuğun kilosunu vs söylemiyor çocuk iyi diyor geçiştiriyor bende durdane hanıma geçtim
Aleynamesutdeveci Beyza5534 evet cnm 3. Gebeliğim ama Sefa bey pek ilgisiz geldi sorarsan cevaplıyor çocukla ilgili şeyleri bi değişik geldi bana 🤷♀️
Aleynamesutdeveci Beyza5534 ben bide 3.5 aylık hamileyken apandisit ameliyatı oldum o yüzden 36 haftalıkken doğum yapmak istiyorum şuanda kilosu bile iyi 31 haftalık olucaz yarın ve kilosu 2.300 dü geçen hafta gittiğimde
Beyza5534 Aleynamesutdeveci geçmiş olsun sağlıklı bir şekılde atlatırsın inşallah 36 haftada sezeryan olmayı uygun görüyormu doktor sordunmu hıc