MoonLighty Hamide1010 yani doktorunuz daha iyi bilir. Belki çok direnç yoktur, gerek görmemiştir. İçinize sinmediyse başka doktora da bi danışın
bu_partideyalnizsin 30+4 haftalik benimde dundendir hareketlerini rahim bolgeme yakın hissediyorum ve hareketlerinde azalma var mesela bundan iki üç gün önce gayet iyiydi ben de çok kuruntu yapıyorum inşallah bir şeyi yoktur 😓
rumeyshaan bu_partideyalnizsin ayni durumu su an bende yasiyorum 31+5’teyim resmen rahmimde hissediyorum hareketlerini karnim da bi sert dun boyle degildi tecrube olmayinca insan korkuyor ya
bu_partideyalnizsin rumeyshaan evet gercekten öyle :( Peki sizin de hareketlerinde azlık var mı yoksa rahimde mi hisseisyorsunuz sadece
rumeyshaan bu_partideyalnizsin ikiside var su an dunden beri azaldi hareketleri rahmimde hissediyorum hareketlerini ya da ellerini hareket ettiriyor anlamadim
Hamide1010 bu_partideyalnizsin benimde öyle eşim benden bıkmış olabilir bu yüzden :( çok evham yapıyorsun diyor ama elimde değil
bu_partideyalnizsin Hamide1010 çok normal içerde ne olduğundan habersiz olmak zaten kuruntuya sebep oluyor