Eeesraaa Soru açık ve net eşimle ilişkiye girmiyoruz korktuğu için bende orgazm olmak istiyorum kendimi tatmin etsem kasılmalardan dolayı doğumu tetikler mi
Churcill Eeesraaa internette okuduğum kadarıyla zarardan çok faydası var diyo ama haftaya göre durum değişir mi bilmiyorum. Bilen varsa üstte kalsın ben de öğreneyim 🤗
Pamuk Eeesraaa Cinsellik üzerine tüm soruları PERIDE uygulamamiz üzerindende sorabilirsiniz,orasi çok eğlenceli açık ve net cvplar oluyor🩷
Eeesraaa Churcill Bende araştırdım bazı siteler başlatır diyor bazıları bişey olmaz diyor korkuyorda insan malum gebelik hormonlarda değişik çalışıyor🤦🏻♀️
Busy Eeesraaa riskli gebeliğin yoksa hiçbir şey olmaz canım keyfini çıkar 😂 37. Hafta zaten artık doğuma az kalmış. Cinsel ilişki zaten önerilen bir şey . Normal doğumu kolaylaştırdığı için. Sizin kendi tercihiniz mi doktor mu yasakladı
Eeesraaa Busy gebeliğim tamamen sağlıklı ilerledi herhangi bir sorunda yok doktorda yasaklamadı ama eşim çok fazla korkuyor yatakta bile dümdüz yatıyor adam eli kolu bana çarpacak diye😃
pandasever Eeesraaa şimdi gelir hamile kaldığımdan beri kocam asla bana dokunmuyor. Biz bebeğimizi düşünüyoruzcular😅😅 her iki şekilde de zararı yok bizzat Dr ma sormuştum. Düşük tehlikesi yoksa.İlleri haftalar da doğum içinde korunmasız ilişki öneriyorlar.
Eeesraaa pandasever yok biz öyle değiliz valla son 2 haftaya kadar oluyordu artık göbeğim çok büyüdüğü için olmuyor🥲
kbra19 Eeesraaa 2-3 cm açılmam var 37 haftalıkken doktor bana ilişki olmazsa dinlenirsen biraz daha durur demişti.
EmineTarik Ben sormadan doktor bana önermişti doğumu kolaylaştırır hatta korunmasız olsun demişti eşler bu konuda korkuyorlar baya
TavukDoner Yalnız kadın mastürbasyon yapabilir miyim diye sormuş, kocasıyla ilişkiye girmek için soru sormamış herkes de cinsel ilişki tavsiyesi vermiş😃
cokkasmabeabi Eeesraaa sperm doğumu tetikliyor bildiğim. Orgazm ne kadar etkili olur ya da sperm kadar etkili olur mu bilemedim.