Aturkk 10 adet alt üst takım 5 adet tulum 3 mevsimlik yelek 3 örgü yelek 10 adet zıbın 5 askılı 5 uzun kollu 3 adet müslin kundak 1 çift katlı 1 kalın battaniye 15 tane ağız mendili 10 çorap 5 eldiven 10 adet şapka var EYLUL BEBEGİ OLACAK SİZCE YETERLİ Mİ YENİDOĞAN İÇİN SONRASINI BÜYÜDÜKÇE ALIRIM ZATEN DİYORUM SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ AZ Mİ BİR KAÇ TAKİM DAHA ALMALİ MİYİM BİLEMEDİM😂
Aysee1123 Aturkk Benim aldıklarımın 2 katı almışsınız şuan kendi aldıklarımı sorguluyorum bir saniye 😂 Bence yeterli ya
Meiss Aturkk bence fazla bile çok çabuk büyüyor fazlasına hiç gerek yok illakide yıkanacak dönüşümlü idare eder
Matmazelbebi Aturkk Kundağı arttır bence diğerleri iyi. Kusma çiş sıçrama vs oluyor ben bol aldım kundak müslinleri diğerleri gayet iyi geldi 🤗
09-11-22 Ben hemen hemen bu kadar aldım sadece zıbın çok aldım 20 tane kadar o da boy boy yani 0-3-6-9 ay gibi
esraEb Deletedmom_116 neden. Müslin örtü nerelerde kullanılıyor. Ben de iki tane aldım ama nerde kullanacağımı bilmiyorum 🙄
zmr_enby2 Deletedmom_116 kundakla müslin örtü bende fazlaca almayı düşünmüyorum ilk bebeğim nerelerde lazım oluyor ki bu kadar 🥲
Deletedmom_116 Aturkk hayır 😂7 8 belki yoktur yenidoğan takım aldım Ama bacakların falan yarısı boş sjsjs
Seyma0323 Bebeğim 6.5 aylık tecrübeli anne olarak, (bu arada hayırli olsun insallah sağ sağlam kavuşursunuz) Ağız mendili 2 paket daha al.. benim evde heralde 40 tane civari var gerçekten benim bebek çok kusuyordu elim kolumdu Kiyafet bence yeterli
funnymummy Aturkk müslin ve battaniye ekleme yapabilirsiniz en fazla diğerleri de bol bol olmuş daha almayın biri sizi durdursun 🙈