babyasyanil 36+1 de gelmeyi tercih etti hanımefendi. Sağ salim mis kokusuna kavuştum. Kavuşmayı bekleyen herkese rabbim kolaylıkla nasip etsin ❤️❤️❤️
Deletedmom_116 babyasyanil ohh mis ❤️Sağlıkla büyüt inşallah 🥰❤️ Ben dedim ama dogurcan sen diye inanmadın sjsjs
babyasyanil ES_es-Es 2400 doğdu minik kuş oksijen verdiler 1 saat sonra yanıma getirip denediler emiyor mu diye şükür emdi❤️ çok teşekkür ederim
babyasyanil Eda-7 Sancılarımı evde karşıladım ama hastanede dahada arttı ve bayılacaktım açılma 8 cm iken suyumu patlattılar 5 dk icinde doğdu 🩷🩷
babyasyanil Senazg aşırı kasılmalarla birlikte 2 çığırma ile kucağımdaydı valla inan hatırlamıyorum ama cok cok güzeldi tek unutamayacağım andı🥲❤️❤️
funnymummy babyasyanil ay maşallah benim hafta günümdeki hepiniz bir bir doğuruyorsunuz ben buranın bekçisi kalıyorum heralde 😂😂
MiaBaslck babyasyanil Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün güzel ömrü kaderi olsun inşallah darısı başımıza 🌸
Safiye_06 babyasyanil Sizinle aynı haftadayız ay bende doğursam sağlıgı falan iyi mi peki durumu nasıl küveze falan almadılar demi bebişi nasıldı doğumun 🙂
babyasyanil Safiye_06 çok şükür kuzum her şey güzel bebişte iyi bende iyiyim❤️ alcaklardı oksijen verdiler 1 saat gerek duymadılar şükür. Kontrol altında
Safiye_06 babyasyanil Yaaa bende artık kavuşmak istiyorum rabbim tekrardan size bağışlasın çok geçmiş olsun 🥺♥️
Minik1Civciv babyasyanil gözünüz aydın olsun darısı başımıza inşallah adınıza çok sevindim. Sağlıkla büyüsün annesi ❤️🥰 Size de çok geçmiş olsun 💐🌸