Tobeshh ebrusko ev işi yapmadım ama şehir dışındaydık çok ayakta kaldım merdiven çıktım yokuş çıktım derken onlarda yordu sanırım bebeğe birşey olur diye denize bile girmedim umarım önemli birşey değildir 🙏 yazıcam kuzum son durumu 💛
ebrusko Tobeshh şimdi yat dinlen canım aklına kötü hiçbir şey getirme🤗 surda çarşambaya ne kaldı çok heyecanlı 🥰 kac yaşındasın 🤗
Tobeshh ebrusko 33 yaşındayım ben cnm sen kaç yaşındasın ? Doktora yazdım şimdi yerleşme kanaması da olabilir telaş etme dedi usg ile bakmamız gerekiyor dedi. Şimdi yoldayım dönüyorum yarın bol bol dinleneceğim
ebrusko Tobeshh bende 28 yaşındayım. Progestan kullanıyorsan devam er Allahin izniyle hiçbir şey olmaz aklına kötü şeyleri getirme 🤲🏻😘 evde güzelce d8nlenirsin yemek bile yapma sipariş ver gitsin
Tobeshh ebrusko Progestan içiyorum aksatmıyorum inşallah sıkıntısız ilerler 🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin.
Tobeshh ebrusko cnm ben bugün gittim doktora boşluğu vardı doktorun çok şükür keseyi gördük kalp atışı için haftaya çarşambaya randevu verdi muhtemelen yerleşme lekelenmesi olmuştur dedi inş hep böyle güzel haberler veririz birbirimize 🙏
57-49 ebrusko ben dün kan vermiştim aşılamanın 10 cu günü 2,5 cıktı belirtilerim aynı gebelik belirtileri gibiydi cok umutluydum sizinkine benzer belirtiler vardı cok üzüldüm hersey nasip
ebrusko Tobeshh oyyy ne kadar güzellll inşallah her ay güzel haberler alırsın böyle 🥰🥰 Allahim korusun tüm bebişleri . Çok sevindim 🥰❤