Minis122 Kitabmikurdu duzenli ama tam dogum sancidi değil takip edilir scilma ve sanci sıklığına bağlı dogumun. Bnimde 33 haftaligim 60 80 goren sancim vr 4 gundur hastanede yatiyorum
Kitabmikurdu Yazmelegi_ açılmaya bakmadı bende anlamadım zaten çok kötüydüm sorgulamadım da ama kötüyüm ne zaman başlar bilmiyorum
Kitabmikurdu Minis122 ben 37. Haftadayım doktor düzene girecek gibi dedi yatış kabul etmedim korktum galiba 🥵
Deletedmom_116 Bu nst bence Faso fiso ya ben kivaranirken sıfır sancı cikiyodu haftam dolmusken 🤣🤣İmkansız sıfır sancı cikmasi ama bozuk galiba ahsmjs skaa Maka sancinin yüksekliğine değil düzenine bak kuzu
Duygu_23456 Deletedmom_116 😂Vllha nst ye bende hiç güvenmiyorum her hafta 100 de idi sancım hani noldu sonuç sezaryen🥴
Kitabmikurdu Deletedmom_116 bende forumdan nst falan az çok anlamıştım sancım arttığı gibi baktığımda nst de çıkıyor bilmiyorum bekliyorum ama beklemekte istemiyorum galiba
Minis122 Kitabmikurdu keske yatsaydiniz takip edilirdi en azindn bn 4 gunde 3 hastane degistim erkn oldugu ivin bnim
Kitabmikurdu Duygu_23456 evet ya benim de ondan kafam karıştı ama şimdiye kadar sancı hiç çıkmadı nst de iki gün önce yol geldim ondan sonra sancılarım başladı bugünde nst de çıktı
Deletedmom_116 Duygu_23456 😂Kız bana sıfır sancı dediler dogurduvum günün gündüzü 😂😂İmkansız 32 den beri sancım var Sürekli tam dogurcagimdami kesilcek sjsj
Kitabmikurdu Minis122 Rabbim yardımcınız olsun inşallah bende bilemedim eve gidip beklerim diye düşündüm ama hata yaptım sanırım
Kitabmikurdu Deletedmom_116 😅aynen tetikteyim ama yani anlamıyorum düzen nasıl oluyor çünkü hiç durmuyor ki sancım
Deletedmom_116 Kitabmikurdu Durmas Ztaen bak mesela bı anda girip bı dk kadar suruyo ve beş on onbeş dk gibi aralıklarla tekrarliyosa Bu sancı girişi O zaman doğum sancisidir
Kitabmikurdu Deletedmom_116 takip etmeye çalışayım o zaman bakalım inşallah beni böyle acılarla bekletmez bebişim
Deletedmom_116 Kitabmikurdu Amin cnm inşallah benimmi beş dk yal gire gire Bigun sürdü doğumum Seninki umarım daha kısa sürer