Tubagnlts Dünden beri sağ kalcama kramp gibi bi ağrı girdi ve hala agriyo üstüne basip yürüyünce çok zorlaniyorum acayip agriyo. Gece yatakta dönünce bile zorladı baya. Benim gibi kalçada yel ağrısı yaşayan oldu mu acaba. 24+5 haftalik hamileyim bu arada
Hayalvemasal00 Tubagnlts canm fazla yuklenme bacaklarina dengeli hareket et. Bide ayaklarını duvara yasla belin yuksekte olsun. Kan akisini duzenliyor o hareket. Kramp ve varis sorunuda olmaz
Mirage06 Tubagnlts bende de oldu 28.haftada suan 33.haftadayim agrilarim gecti doktorum ilac yazma taraftari degildi gunluk sut tuketimini 3bardak yapti ve iyi geldi bana sizde deneyebilirsiniz bende cok zorlanmistim anliyorum sizi
Betl42 Tubagnlts yok gitmedim telefonda sordum sıcak su koy , duş al ve masaj yaptır demişti geçmiyo ama süt yoğurt yiyorum bol bol
Bayanminyon07 Hamilelik te magnezyum eksikliği yüzünden oluyomus sanırım bndede var dünden beri kalça ağrısı 22+5 haftaligm kramp gibi griyor yürürken zorlanıyorum bnde
Bayanminyon07 Tubagnlts bu hafta kontrolumz var canm doktora soliycem magnezyum vitamin verir büyük ihtimalle
Tubagnlts Mirage06 keşke içebilsem sütü maalesef icemiyorum ev yoğurdu tüketmeye çalisiyorum onun yerine
Minik23 Tubagnlts aynı ağrı bende de var gece yatarken de oluyor gündüz de oluyor bacaklarımda da kramplar oluyor çok ağrılı bir şekilde 23+4
Tubagnlts Minik23 sizede geçmiş olsun zor gerçekten dinlenince geciyo üstüne basmamaya çalışıyorum fazla