Yasemin_koltuk Merhaba arkadaşlar özel hastahaneler oldukça pahalı artık devlette yapmayı düşünüyorum acaba nasıl daha önce yapan memnun olanlar var mı ?
zeynozey Yasemin_koltuk zeynep kamilde geçen sene sezeryan oldum memnun kaldım temmuz sonu 2. Sezeryanı olucam gene aynı hastahanede inşallah:)
Mutluemos Yasemin_koltuk o da bisey mi ben bu pahalılikla devlette normal doğum yapmayı düşünüyorum 😅 bugün aileden biri kocan eşek gibi getirsin özelde doğum yap dedi normal doğum için 6300 fiyat aldım 🤯 kafayı yemek istemiyorum ama devlet hastanesini de bayağı kötüledi o kişi bakalım nasıl olacak 🥲
yinehamile Yasemin_koltuk Ankara Şehir hastanesinde oldum çok memnun kaldım, ilgi alaka özelden farksızdı. 16 gün i2. Sezaryenenimi olacam.
Mutluemos 09-11-22 kız doğum değil temmuz zammından korkmamiz gerekirmiş bu fiyatlar ne ya düşündükçe uykum kaçıyor 😶😔
Meryemikras Bende oldum gayet memnun kaldım Ağustosta yine doğumum var aynı yerde olacağım birazda doktorundan hemşiresine kadar hepsi şans işi Allah yardımcımız olsun