Gulce-35 Sacmalamabihterbizzenginiz kadınlar kesim yapamıyo diye biliyorum. İbadet olark yerine getirmekten bahsediyorum
Hamileanne zeynozey hanımefendi kurban kesmek dinimizde farz deil sünnettir islamın şartlarını iyi okuyun derim bende ç. Ben ayetleri gayet iyi biliyorum
zeynozey Hamileanne Sadece kevser suresi meali oku:) Kuranda Allahın söylediği herşey bize farz değil mi? Farz ne demek önce bunu bi öğrenin. Burda insanları yanlış yönlendirmeyin vebaline girmeyin.. Kuran kime indi bunuda düşünün. İyi araştırmalar, iyi öğrenmeler
eylulmihrasmom zeynozey çoğu mezhebe ve islam dinine göre kurban kesmek sünnettir ve müslümanlar için imkan el veriyorsa vacip kılınan bir ibadettir _nigarr24_ Hamileanne
Sedefibrahim Hamileanne kuranı Kerim’de kurban kesmek emredilmiştir ben kesin bu demiyorum kimseyi etkilemiyim ama kuranda emredilen herşey farz değilmidir
Bahar1011 Gulce-35 kurban kesmekten bahsettiğin şey et doğramak demek istedin herhalde kadınlar zaten kesemez hiç kesen bir bayan duymadım ama et dograyabilirsin sıkıntı olmaz
eylulmihrasmom zeynozey evet diyanete göre böyle ama müslümanlara için imkan dahilinde kesilmesi vacip
sevgi9654 kurban kesmenin sünnet olduğunu da ilk defa bu sitede duyuyorum😂 daha neler öğrencez, googleda vacip(yapilmasi zorunlu olan) diyor ama bilemiyorum bi bilgilinin bizi aydinlatmasi lazım