ddilaraa Hira22mehdi Benim de randevum iptal edildi.. sizinde mi öyle oldu acaba? Yaklaşık 3-4 haftadır randevu bulamıyorum kendisine
Hira22mehdi ddilaraa evet iptal edildi aradım bayramdan sonra arayın tekrar kayıt açılıcak dediler ama bilemiyorum
Hira22mehdi 3prensannesiii 302 TL muayene ücreti izindeymiş kendisi bayramdan sonra tekrar arıycam nezaman geleceği belli mi bilmiyorum
ddilaraa Hira22mehdi Ulaşabildiniz mi acaba Alper hocaya? Henüz randevuları açılmadı sabahtan beri de arıyorum açan yok😞
Hira22mehdi Temmuz boyunca olmayacakmış çok saçma ama mecbur Engin yurtçu ya aldım bakalım ama çok saçma bukadar uzun izin mi olur bu ay doğumu olacaklar mağdur oluyor
ddilaraa Hira22mehdi Evet bende Engin beye aldım. Bu her seferinde böyle oluyorsa hiç hoş değil. Ameliyat oldum kontrol edilmesi gerekiyor 10 gün sonra mutlaka gel göreyim dedi ama 1 aydır uğraşıyorum randevu için
Hira22mehdi ddilaraa devlet hastanesinde yada orda Polikliniği sırf bu yüzden seçmedim Herseferinde farklı dr olmasın diye yine değişen bişey olmadı