mila88 @“1-annee”#p28412598 gece kanama artınca gittim ve ne yazık ki düşük başlamış dedi . Beta değeri de gerilemisti eve geldiğim zaman kese ve parçayı komple düşürdüm plansız bir gebelikti ama çok üzüldüm bütün gece üzüntümden ağladım 😓😓
mila88 Aliyee96 bir gün önce minik parça düştü hemen doktora gittim herşey normal dedi. Ertesi gün yani dün sabahtan akşama kadar pembe kan leke leke şeklinde geliyordu akşam duştan sonra rahimden makat kısmıma kadar değişik ağrı acı yaşadım ve o sırada kan artışı fazlalaştı. Eğer ki hafif hafifte olsa tüm gün o kanama geliyorsa direkt doktora gidin. Bende mecburen çalıştığım için işe gittim. Gitmeseydin ne olurdu bilmiyorum ama aşırı derecede üzgünüm. Ve o düşürdüğüm parçayı komple de görünce çok daha fazla üzüldüm.😥😓😓😓😓
Aliyee96 mila88 🥺çok üzüldüm, kendinizi çok üzmememeye çalışın, belki de sağlıksız embrionmuş, düşmüş, biliyorum bu bir teselli değil ama toparlanmakda fayda var🥺 çok çok geçmiş olsun.
mila88 Aliyee96 çok teşekkür ederim.Bir taraftan şanslı hissediyorum kendimi operasyonla alınması çok daha kötü olabilirdi 😞